Stambeno-poslovni objekat

Kralja Milana IV 48

Luksuzan Stambeno
poslovni prostor
na idealnoj lokaciji

Ovaj stambeno-poslovni objekat nalazi se u Kragujevcu, na uglu ulica Kralja Milana IV i Dalmatinske. Naselje Vašarište, i posebno njegov deo gde je objekat smešten, jedan je od trenutno najatraktivnijih delova grada, zbog izuzetno povoljne lokacije.

Najrazličitiji sadržaji, naročito obrazovni, sportski, rekreativni i zdravstveni, nalaze se pored i blizu objekta – Mašinski i Prirodno-matematički fakultet, Medicinska, Ekonomska i Tehnička srednja škola, osnovna škola Jovan Popović, studentski dom, Veliki park i novi Kreativni park, otvoreni i zatvoreni bazeni, tereni za tenis, stadion “Čika Dača”, teretane, trim staza i naselje Šumarice, Klinički centar Kragujevac, prodavnice, restorani i mnogi drugi. Svaki od ovih sadržaja nalazi se na najviše 10 minuta hoda.

Sam centar grada udaljen je 1,5 km.

0 m2
neto korisne površine
0
stanova
0
lokala
0
garažna mesta

Idealna lokacija

Spratnost objekta je Po+P+Gal.+5. Bruto površina objekta iznosi 2358 m² bez podruma. Objekat je kombinacija savremenog i modernog dizajna i materijala vrhunskog kvaliteta.

U zgradi se nalazi ukupno 27 stanova i 3 lokala na prizemlju sa galerijom. Predviđena su parking mesta za svaki stan i lokal. Parking mesta su raspodeljena na dvorište i na dve prostorije podzemne garaže. Putnički lift je dostupan na svim nivoima zgrade, uključujući i podrumsku garažu i galeriju.

Sistem podnog grejanja je sproveden kroz svaki stan i lokal, kao energent koristiće se prirodni gas. U kombinaciji sa italijanskom keramikom kao podnom oblogom, omogućeno je efikasno i ekonomično grejanje, komfor, lako održavanje prostorija i estetski prijatniji prostor oslobođen radijatora. 

Galerija